Well meni je Mourinhov Real bio jako zanimljiv za gledat,Pepe u sredini vs Barce u ligi prvaka ako se nevaram je zapravo bila odlicna ideja i da nije bilo crvenog moglo je svasta bit...Prekinuli dominaciju Barcelone osvojili kup,u Ligi prvaka se nemore rec da je krivac,takticki je to bilo sjajno i vs Bayerna i BvB al falilo je srece...Mozete vi to zvat bunkerom al Mourinhov Real Madrid je bio jako uzbudljiv za gledat em zbog cvrste igre sa jakim presingom te direktna igra prema naprijed, najbolju kontru je tada imal Real Madrid sada druga momcad iz Madrida a to je Atletico..Nit je imal toliko dobar squad kao sto ga imali Ancelotti il sad Benitez....
To u vezi Pepea i Altintopa karikiram, i ja mislim da su bile dobre ideje, samo daleko od toga da je to bio neki atraktivan nogomet, bunker je bunker i svaki podrazumjeva igru na kontre logično. Da kad ide njemu u korist onda je njegova zasluga, a kad mu ne ide u korist onda se ne može reći da je krivac, odlična analogija, jednostavno nepogrešiva. Diskreditiraj ono šta ti ne paše.
Aha da nije to pala u vodu teorija oko razjebavanja momčadi i odnosa sa momčadi? Ali lijepo zvuči kad nitko ne replicira post, taj zločesti neznalica, dosadni, razjebavački Benitez, ali kad neko stvari paralelu sa Mourinhom onda rađe nećemo pričati o tome jer je onda to nezgodno područje.
Onda isto tako se može reći da treneri prije Mourinha nisu imali momčad poput njega, niti Pellegrini, a niti Schuster i Capello pa nisam baš čuo da je to itko spomenuo. Naravno, jer je nebitno. Njegov odnosno njihov problem. Eto Benitez ima odličan squad, a pun rupa.
Zabrinjavajuce dobra ideja Beniteza

Vezni red kreativan, nimalo statican, krilne pozicije u vidu Jamesa i Kovacica.. Ideja je ono cemu ste se nadali na forumu, jedina je razlika zbog izostanaka u obrani zbog ozljeda i kartoniranog Isca umjesto kojeg je Kova

Bale će biti krilo, a Kovačić u sredini, bar mislim. Prošlu mi je Bale čak bio i dobar na lijevom krilu.
Benitez ni kontre nema. Rekao sam ja prvi potpisujem dosadan nogomet ako ce se osvojit sto. Al onako pljuskanje od barcelone doma i nemam volje gledat. Utakmica bez ikakve ideje i plana, sto god on govorio.
Normalno, slažemo se, ali nije stvar u tome. Govorim o percepciji.