pa rafinha je odlican dosad bio...jedan od najboljih na pripremama,i nas strucnjak je jako zadovoljan s njim...
i sam znas da mjesto u startnoj postavi za njega kod nas nema...a ispred njega u sredini jos prednost imaju vidal i arthur...a na krilima coutinho,dembele i malcolm...ovisi kako ce se igrati i gdje ce se tko postaviti
prepuni smo u sredini i napadu tako da jedan od rafinhe ili d.suareza napusta barcu...ista stvar i s napadom oko munira i alcacera...i ovaj marlon branic mora nekamo ici...tako da se 3 igraca rijesavamo sigurno...moje misljenje jer nema smisla imati toliko igraca...poznavajuci naseg strucnjaka od prosle sezone svi nece igrati,rotirati ce se minimalno i obavljati tvrdoglave,nesmislene izmjene
e sad znam da te to sve gore ne zanima,ali ja bih volio da rafinhu ostavimo i da igra koliko-toliko da bude zadovoljan...ako ce se prodavati onda to neka bude u inter i ja cu biti prezadovoljan...samo da se smaknu s trona ovi torinezi...ali cinjenica je da su oni svemirski brod za sve vas ostale