EuroNogomet, nogometni magazin

Zagreb: Na posudbu Cindrić, Trepšić, Barišić...

Zagrebu su u dosadašnjem dijelu zimskog prijelaznog roka koji traje do 10. veljače pristupila tri igrača: Graf (Primorje Ajdovčina), Čurjurić (Zadar) i Čanić (Mosor), s time da se rubrika: „dolasci“ još ne treba smatrati končno zaključenom.

S druge pak strane,  u suprotnom su pravcu otišla četvorica igrača; trojica na posudbu, te jedan, Vlado Zadro uz sporazuman raskid ugovora. Na posudbu, i to u drugoligaške redove,  otišla su tri Zagrebova 20-godišnjaka - Cindrić,  Barišić i Trepšić; prva dvojica u  Rudeš, Trepšić u Lučko.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na ovakav se potez Zagrebov stručni stožer na čelu s Blaževićem odlučio zbog specifične situacije u kojoj se momčad nalazi pa se u ime toga sve snage usmjeruju na  izbor igrača za koje se vjeruje da bi mogli  ponijeti teret borbe za opstanak. S druge pak strane, za razvoj  Cindrića, Trepšića i Barišića je bolje da igraju nego da griju
klupu iz trećeg plana.

 

nkzagreb.hr.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN