EuroNogomet, nogometni portal

Ivan Rakitić: "Nikad se više neće roditi igrač poput Messija"

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je intervju za katalonski radio Cadena SER, u kojem je još jednom istaknuo svoje veliko zadovoljstvo životom u Barceloni, a o svom suigraču Lionelu Messiju je rekao kako se više nikada neće roditi igrač poput njega.

Ažurirano Petak, 20 Veljača 2015 12:56

Hitovi: 170

Andres Iniesta: "Želimo osvojiti sve što je moguće"

Vezni nogometaš Barcelone i španjolske reprezentacije Andres Iniesta je u razgovoru za službenu stranicu FIFA-e prokomentirao tešku godinu i na klupskom i na reprezentativnom planu koja je ostala iza njega i planove za budućnost.

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 12:46

Hitovi: 270

Buffon: "Motivira me ljutnja iz vremena kad nismo mogli osvojiti ništa"

Vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije otkrio je u razgovoru za Sky Sport Italia o čemu sanja, što ga još uvijek motivira, te kako je raditi s trenerom Massimilianom Allegrijem i o tome kako bi klub mogao zadržati svoju najtraženiju zvijezdu Paula Pogbu.

Ažurirano Nedjelja, 15 Veljača 2015 11:20

Hitovi: 385

Angel Di Maria: "Sljedeći korak nakon Manchester Uniteda bi trebao biti povratak u Rosario Central"

Iako bi njegova krhka figura mogla sugerirati drugačije, Angel Di Maria ima obilje snage, što je pokazao prebrodivši brojne prepreke koje je život bacio pred njega.

Ažurirano Ponedjeljak, 09 Veljača 2015 12:43

Hitovi: 342

Jerome Boateng: "Mogu još napredovati na svakom planu"

Eksperti su bili podijeljeni oko toga je li transfer Jeromea Boatenga iz Manchester Citya u Bayern u ljeto 2011. godine mudar potez za ovog njemačkog reprezentativca, čija kvaliteta nikad nije bila upitna, ali je često bio na meti kritika zbog brojnih pogrešaka i gubitka koncentracije.

Ažurirano Utorak, 03 Veljača 2015 10:07

Hitovi: 267

Mehmed Baždarević: "Volio bih izaći iz nekog klišea"

Nešto više od mjesec dana je prošlo od izbora Mehmeda Baždarevića na funkciju izbornika „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.  Puno posla i aktivnosti je pred njim, a o tome kako je proveo prvi radni mjesec Baždarević kaže:

Ažurirano Srijeda, 28 Siječanj 2015 08:20

Hitovi: 317

James Rodriguez: "Sretan sam što igram za najveći klub na svijetu"

Nije nikakvo pretjerivanje reći kako je James Rodriguez iza sebe ostavio godinu koju će teško zaboraviti. Mladić iz kolumbijske Cucute je već s 23 godine ostvario stvari o kojima većina nogometaša, čak i onih vrhunskih, može samo sanjati.

Ažurirano Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:57

Hitovi: 340

Lucas Silva: "Spreman sam za izazov koji me očekuje"

Dvadesetjednogodišnji Brazilac Lucas Silva danas stiže u Madrid, gdje će biti predstavljen kao novi igrač Reala, no imao je puno vremena za psihičku pripremu za ono što ga očekuje, budući da je na meti madridskog kluba bio još od ljeta.

Ažurirano Nedjelja, 25 Siječanj 2015 12:20

Hitovi: 353
Na današnji dan

Nema važnih događaja za današnji dan

Komentari

Partneri

Procenat.com
Vaš link ovdje
Vaš link ovdje
LFC Cro forum
Debra Hrvatska
Vaš link ovdje
SOS dječja sela BiH
Dobro.ba
Vaš link ovdje
Vaš link ovdje
Vaš link ovdje
Vaš link ovdje
Online nogometni menadžer
Mostar-Info
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN