EuroNogomet, nogometni portal

Od najboljeg do legende

Nije sasvim jasno kako nastaje i od čega je sastavljen takozvani „star quality“. Ono što zvijezdu čini zvijezdom. Ne govorim ovom prilikom o smješi gasova i stisnute materije koja isijava vrelinu i treperi na vedrini neba. Ovdje je riječ o zvijezdama koje hodaju među nama, ili točnije trče, skaču, lete, udaraju loptu na sve moguće načine, izmahuju reketom, golf ili baseball palicom. U pitanju su, pogađate, sportske zvijezde.

Ažurirano Subota, 31 Siječanj 2015 10:37

Hitovi: 114

Jorge Mendes - najmoćniji čovjek u današnjem nogometu

Jorge Mendes, portugalski agent koji je realizirao brojne od najvećih transfera u europskom nogometu, uključen je u više slučajeva vlasništva treće strane nad igračkim ugovorima, što je u izravnoj suprotnosti s pravilima FIFA-e, otkrilo je istraživanje britanskog Guardiana.

Ažurirano Ponedjeljak, 22 Rujan 2014 15:02

Hitovi: 1285

Dok Paris Saint-Germain cvjeta, ostatak francuskih klubova sve više zaostaje za europskim vrhom

Kad su katarski i ruski milijarderi 2011. godine uložili velike novce u Paris Saint-Germain i Monaco, činilo se kako je to početak nove ere za francuski nogomet i prilika da ova liga ponovno postane ono što je nekada bila - punopravan član europske 'velike petorke'.

Ažurirano Petak, 05 Rujan 2014 13:00

Hitovi: 1192

Maracana je bila sva u suzama

"Maracana" je stadion u Rio de Janeiru najveći i najpoznatiji na svijetu. Otvoren 16.lipnja 1950. Mada mu je službeno ime od 1964. godine Mario Filho (u početku se zvao „Gradski Stadion“) prevladava ime Maracana po obližnjoj rječici. Na njemu igraju klubovi Botafogo, Flamengo i Fluminense te brazilska reprezentacija.

Ažurirano Srijeda, 09 Srpanj 2014 09:05

Hitovi: 1647

U susret Brazilu: Argentina

Što se dogodilo Argentincima u Milanu, kako je moguće da su zaboravili sličnu „mračnu noć“ iz Barcelone, osam ljeta prije? Jer i tada su u Italiju došli kao branitelji naslova iz 1986, kojega su prvi puta osvojili u svom domu 1978.

Ažurirano Petak, 20 Lipanj 2014 09:51

Hitovi: 1811

Od Urugvaja do Brazila - kratki vodič kroz svjetska prvenstva

Od Urugvaja 1930. do Brazila 2014. godine Svjetsko prvenstvo u nogometu je događaj koji izaziva veliku pozornost, ne samo nogometne, javnosti. Dvanaest dana prije velikog otvaranja i prve utakmice između Brazila i Hrvatske kratko ćemo vas podsjetiti na sva dosadašnja natjecanja za najcjenjeniji trofej u nogometnom svijetu...

Ažurirano Subota, 31 Svibanj 2014 11:24

Hitovi: 2116

30 klubova u posljednjih je pet godina zaradilo preko 100 milijuna eura prodajom igrača u lige petice, najviše Tottenham

Klubovi pet najjačih europskih liga, engleske Premier lige, španjolske Primera lige, njemačke Bundeslige, talijanske Serie A i francuske Ligu One, u posljednjih su pet godina na nove igrače potrošili ogromnih 12,49 milijardi eura, a dok su dvije trećine tog novca ostale unutar istih pet liga, od svega je najviše profitirao Porto, koji je na prodaji igrača zaradio 282,7 milijuna eura.

Ažurirano Utorak, 25 Ožujak 2014 15:01

Hitovi: 2049

Može li Louis van Gaal biti pravo rješenje za Manchester United?

Iako je od početka bilo jasno kako će Davidu Moyesu biti jako teško naslijediti Alexa Fergusona na mjestu menadžera Manchester Uniteda, nitko nije očekivao onoliko loše predstave kakve ove sezone pruža njegova momčad, pa se sve češće govori o mogućnosti nove promjene na klupi aktualnog engleskog prvaka.

Ažurirano Četvrtak, 27 Veljača 2014 12:30

Hitovi: 2077

Livescore powered by WhatstheScore.com

  • HR
  • BiH
  • SR
  • Sport
  • Film
  • Dokumentarni
mojtv.hr - kompletan tv program
mojtv.hr - kompletan tv program
mojtv.hr - kompletan tv program
mojtv.hr - kompletan tv program
mojtv.hr - kompletan tv program
mojtv.hr - kompletan tv program
next
prev

Pratite EuroNogomet na:

Spot tjedna

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN