EuroNogomet, nogometni magazin

Komentar: Slaba, slabašna Bundesliga

Natjecanja Prve njemačke nogometne lige su završena i Bayern je opet prvak. Ali golema razlika prema drugoplasiranom i jadni rezultati u europskim natjecanjima svjedoče o slaboj ligi, misli Andreas Sten-Ziemons.

Ažurirano Nedjelja, 21 Svibanj 2017 20:28

Hitovi: 10520

Je li vrijeme za uvođenje prijelaznog roka za trenere?

Već smo duboko zagazili u prosinac i približili se prijelaznom roku za igrače, no brojni su klubovi od početka sezone promijenili trenere, neki i po nekoliko njih. Je li vrijeme za uvođenje prijelaznog roka i za trenere?

Ažurirano Utorak, 06 Prosinac 2016 10:36

Hitovi: 8232

Kako će izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz EU utjecati na Premier ligu?

Praktički svaki aspekt života u Ujedinjenom Kraljevstvu osjetit će utjecaj izlaska iz Europske Unije, pa tako i nogomet. Ovakva će odluka imati značajan utjecaj na Premier ligu, u kojoj danas ne bi igrali igrači poput Dimitria Payeta ili N'Goloa Kantea da su Britanci ranije napustili Uniju.

Ažurirano Petak, 24 Lipanj 2016 13:52

Hitovi: 7137

Financijski fair play: Kako Manchester City može potrošiti preko 180 milijuna eura?

Bio je ovo još jedan prijelazni rok u kojem su potrošene ogromne količine novca. Zapravo, rekordan iznos kad su engleski klubovi u pitanju, a najveći potrošač među njima, Manchester City, sam je potrošio preko 180 milijuna eura. Nije li UEFA nedavno uvela financijski fair play koji bi trebao ograničiti takve stvari?

Ažurirano Četvrtak, 03 Rujan 2015 10:40

Hitovi: 4528

Italija ima najpraznovjernije nogometne navijače u Europi

Dok se Europa priprema za finale UEFA Lige prvaka koje će u subotu, 6. lipnja, odigrati Juventus i FK Barcelona u Berlinu u Njemačkoj, novi izvještaj tvrtke MasterCard obrađuje jedinstvene i prelijepe razlike među nogometnim navijačima diljem kontinenta. Radi se o "Izvješću o navijačkoj strasti", studiji strasti preko 5.000 europskih navijača.

Ažurirano Petak, 05 Lipanj 2015 17:20

Hitovi: 4644

Značaj Michaela Carricka za igru Manchester Uniteda najbolje se osjeti u njegovom izostanku

Prije samo par tjedana utrka za prva četiri mjesta u Premier ligi činila se gotovom, nakon što je Manchester United ostvario veliki niz bez poraza i napravio bodovni odmak između sebe i svojih pratitelja.

Ažurirano Nedjelja, 03 Svibanj 2015 11:37

Hitovi: 3844

Kako je Dennis Bergkamp ostao uhvaćen u sudaru kultura u Italiji

Iako će se bivšeg nizozemskog reprezentativca Dennisa Bergkampa većina ljubitelja nogometa sjetiti prije svega po sjajnim igrama u dresu londonskog Arsenala, on je u karijeri imao dvije prilično loše godine u Italiji. Ovo je priča o njegovom razdoblju u Interu.

Ažurirano Nedjelja, 19 Travanj 2015 12:33

Hitovi: 3566

Najveći mit španjolskog nogometa

Često se u medijima može čuti ili pročitati kako je Španjolska zemlja zaluđena nogometom. No, je li to uistinu tako? Prava je činjenica da većina španjolskih nogometnih navijača brine samo za svoj klub i ništa drugo.

Ažurirano Nedjelja, 05 Travanj 2015 08:46

Hitovi: 4562

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN