EuroNogomet, nogometni magazin

Edin Džeko jedan od trojice napadača na listi želja Borussie Dortmund

Prema pisanju njemačkog lista Bild, uprava dortmundske Borussie identificirala je trojicu napadača od kojih bi jednog željeli dovesti u svoje redove po završetku sezone, a jedan od njih je bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko, napadač Manchester Citya.


Dvadesetšestogodišnji napadač je u Manchester City stigao 2011. godine iz Wolfsburga, s kojim je prethodno osvojio naslov prvaka Njemačke, a nedavno je u jednom razgovoru najavio kako će se u jednom trenutku karijere sigurno vratiti u Bundesligu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Uprava Borussie traži zamjenu za Roberta Lewandowskog, kojemu ugovor istječe na ljeto 2014. godine i koji je čvrsto odlučio kako neće potpisati novi ugovor.

Džeko je ove sezone u dresu Manchester Citya odigrao 34 utakmice, ali veliki broj njih ušavši s klupe za pričuve, te je jasno kako nije sasvim zadovoljan u redovima engleskog prvaka, iako on to nikad nije javno potvrdio..: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN