EuroNogomet, nogometni magazin

Sergio Ramos dogovorio produžetak suradnje s Realom

Kapetan madridskog Reala Sergio Ramos dogovorio je načelno produženje suradnje s tim klubom za još dvije godine, prenosi dobro obaviještena španjolska radio postaja Cadena SER.


Obje strane su od početka bile zainteresirane za produženje suradnje, ali koplja su se lomila oko trajanja novog ugovora - dok je politika madridskog kluba da starijim igračima nudi samo jednogodišnje ugovore, Sergio Ramos je želio dvogodišnji ugovor. Prema posljednjim vijestima, čini se kako je ipak popustila uprava kluba, te će Ramos dobiti ugovor kakav je želio, a sada je ostalo dogovoriti se oko financijskih uvjeta, što ne bi trebao biti problem, s obzirom na činjenicu da je Ramos i javno izrazio razumijevanje za probleme koje je stvorila pandemija corona virusa.

Ramos trenutno zarađuje dvanaest milijuna eura po sezoni, a očekuje se kako će i novim ugovorom zadržati slična primanja.

Rasplet oko situacije s Ramosom pratili su čelnici Paris Saint-Germaina, koji mu je bio spreman ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan dvadeset milijuna eura po sezoni, ali njegova je namjera uvijek bila završiti karijeru u Madridu, uz želju da se suradnja s madridskim klubom ne završi na način kao što je to bio slučaj s drugim legendama kluba u posljednje vrijeme, kao što su Raul ili Iker Casillas.

Igrač koji je karijeru započeo u Sevilli je jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti ovog sporta. S Realom je osvojio pet La Liga, dva Kupa Kralja, četiri španjolska Superkupa, četiri Lige prvaka, tri europska Superkupa, četiri Svjetska klupska prvenstva, a s reprezentacijom jedno U19 Europsko prvenstvo, dva seniorska Europska prvenstva i jedno Svjetsko prvenstvo.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN