EuroNogomet, nogometni magazin

Martin Braithwaite: Živim svoj san i ne slušam glasine

Govoreći za danski list Bold, napadač Barcelone Martin Braithwaite je priznao kako živi svoj san igrajući za katalonski klub, te ne sluša glasine koje ga povezuju s mogućim odlaskom s Camp Noua.


"Uopće ne pratim vijesti, jer ja živim svoj život i znam kako stvari stoje. Naravno da čujem neke stvari, ali ne obraćam pozornost na glasine. Barcelona je veliki klub i puno se stvari piše jer novinari znaju da će sve što napišu o Barceloni izazvati dosta pozornosti. Ja gledam samo na stvari koje mogu kontrolirati. Igram nogomet i ne mogu ništa kontrolirati osim toga. Kad se ujutro probudim, razmišljam samo o igranju nogometa. Ovdje sam gdje sam uvijek sanjao da ću biti, a kad ste ovdje možete samo napredovati. Sretan sam jer sam u fantastičnom trenutku u životu i osjećam da sve ide dobro i da mogu nastaviti napredovati kao igrač." rekao je Braithwaite.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN