EuroNogomet, nogometni magazin

Maradona: "Aguerova budućnost je u Realu, a ne u hladnom Manchesteru"

U razgovoru za današnje izdanje španjolskog sportskog dnevnika Marca legendarni argentinski reprezentativac Diego Maradona je izjavio kako je budućnost njegovog (bivšeg) zeta Sergia Aguera u madridskom Realu, a ne u hladnom Manchesteru.


Pitanje o budućnosti Sergia Aguera postalo je neizbježno u svakom razgovoru Diega Maradone s novinarima otkako se njegova kćerka udala za bivšeg napadača Atletica, pa je tako bilo i ovog puta, iako se argentinski reprezentativac nedavno rastao s Maradoninom kćerkom.

Kad je Aguero napustio Atletico Madrid, Maradona je bio razočaran time što je on otišao u Manchester City, jer ga je on tada želio vidjeti u dresu Reala i očekivao je da se taj transfer ostvari. Od tada je o toj svojoj želji govorio nekoliko puta, a još uvijek vjeruje kako će Aguero jednog dana završiti na Santiago Bernabeu stadionu, te smatra kako je prelazak u Manchester City bio samo taktički potez kako bi umirio navijače Atletica.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Aguero igra svoju drugu sezonu u Manchester Cityu, ali Maradona je i dalje uvjeren u svoju teoriju: "Kun je pravo rješenje za Real Madrid i savršeno bi se nadopunjavao s Cristianom Ronaldom. Sergiova se igra zasniva na puno kretanja, dok su Benzema i Pipita dva tenka koji mogu dobro razvući obranu, to je istina, ali sudaraju se s Cristianom. Nekad mi se čini da bi trebalo postaviti semafore kako bi se uskladilo njihovo kretanje."

Maradona priznaje kako je Aguero možda sretan u Manchester Cityu, ali i dalje ne odustaje od ideje prelaska u Real: "To bi bilo spektakularno. Vidim ga u Madridu, iako je istina da je trenutno jako sretan u Cityu. Ali živjeti u Manchesteru je kao živjeti u hladnjaku.".: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN