EuroNogomet, nogometni magazin

Paul Scholes: Pogba ne vrijedi ni blizu 100 milijuna eura

Bivši vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje kako francuski reprezentativac Paul Pogba nije ni približno vrijedan obaranja svjetskog rekorda u vrijednosti transfera, što bi se ovih dana moglo dogoditi.


Mladi veznjak Juventusa je prva meta Josea Mourinha, ali će Manchester United za igrača kojega je već imao u svojim redovima i besplatno ga pustio prije samo četiri godine, morati platiti odštetu u iznosu od preko 100 milijuna eura, do sada neprobijene granice.

Scholes je igrao s Pogbom tijekom razdoblja koje je Francuz proveo na Old Traffordu i smatra da, iako se radi o talentiranom igraču, njegova vrijednost nije toliko velika koliko mu cijena pokazuje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"On je vrlo talentiran mladi igrač, igrao sam s njim i znam koliko je dobar tada bio. Igrao je za prvu momčad možda samo jednom ili dvaput, ali prema mom mišljenju tražio je previše novca kako bi potpisao ugovor. Za njegove godine, tražio je previše novca, posebno za igrača koji nikad nije igrao seniorski nogomet.

OK, otišao je i napravio velike stvari, mislim da je puno napredovao. Moramo je napredovati kako bi bio igrač vrijedan 100 milijuna eura. Ja jednostavno ne mislim da je on igrač vrijedan 100 milijuna eura. Za toliki novac želite igrača koji će zabiti 50 golova po sezoni, poput Cristiana Ronalda ili Lionela Messija. Pogba još ne vrijedi ni blizu toliko novca." rekao je Scholes.
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN