EuroNogomet, nogometni magazin

Liverpool ne odustaje od Oxladea-Chamberlaina

Alex Oxlade-Chamberlain je "tiha patnja" Liverpoola već gotovo dvije godine, a "Liverpool Echo" prenosi da sada znaju i cijenu - 28 milijuna eura.

Ovoga ljeta Oxlade-Chamberlain bi mogao napustiti Arsenal, a kako se zna da je "navijač" Liverpoola od malih nogu, onda su upravo "Redsi" glavni favoriti za njegov potpis.

Englezu ugovor sa Arsenalom traje do 2018. godine, a kako odugovlači sa potpisom novoga "Topnici" su u strahu kako bi mogao napustiti klub kao slobodan igrač, stoga su ga prisiljeni prodati kako bi uspjeli ponešto zaraditi. Liverpool je dakle odlučio pod svaku cijenu ga dovesti u svoj klub, a cijena od 28 milijuna eura nebi trebala predstavljati veliki problem.

Osim Liverpoola Oxade-Chamberlaina u svojim redovima želi i Chelsea.

Arsenal predstavljaju veliki problem igrači kojima ugovor ističe sljedeće godine, a sa potpisom novih odugovlače, stoga ne mogu niti dobiti velike svote za igrače koji bi mogli napustiti klub kao slobodni igrači, a to su Ozil, Alexis, Mertesacker, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Wilshere i Cazorla.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN