EuroNogomet, nogometni magazin

Fabrice Muamba napustio bolnicu

Nogometaš Boltona Fabrice Muamba, koji je 17. ožujka doživio srcani udar na terenu, otpušten je danas iz londonske bolnice Chest, u kojoj se oporavljao proteklih mjesec dana.

"Naravno da sam zadovoljan što napuštam bolnicu i želim iskoristiti ovu priliku kako bih odao priznanje svakom clanu osoblja bolnice koji je odigrao ulogu u brizi o meni. Njihova odanost, profesionalizam i strucnost su jednostavno nevjerojatni i bit cu im zauvijek dužan. Takoðer se želim zahvaliti svima onima koji su mi uputili lijepe želje i poruke podrške. Sada kad izlazim iz bolnice, veselim se nastavku svog oporavka i provoðenju dragocjenog vremena sa svojom obitelji." rekao je Muamba po izlasku iz bolnice.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Maumbin izlazak iz bolnice je sljedeci korak u onome što se do sada opisuje kao cudesan oporavak bivšeg mladog engleskog reprezentativca, koji je bio klinicki mrtav punih 78 minuta nakon što mu je srce prestalo kucati. Kolabirao je u 41. minuti utakmice koja je nakon toga prekinuta, a lijecnici su mu pokušavali spasiti život na terenu, kao i na putu do bolnice, gdje mu je srce konacno ponovno pocelo kucati.

Menadžer Boltona Owen Coyle je rekao: "Fantasticna je vijest da je Fabrice otpušten iz bolnice i svi u klubu su presretni zbog toga. Mi se takoðer želimo zahvaliti osoblju londonske bolnice Chest za njihovu brigu o Fabriceu, koja je bila izvanredna."

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN