EuroNogomet, nogometni magazin

Balotelli: "Carlos Tevez mi je uzor"

Napadac Manchester Citya Mario Balotelli je obecao kako nece ponovno iznevjeriti menadžera Roberta Mancinija, a kaže kako mu je uzor od dolaska u taj klub argentinski napadac Carlos Tevez.

21-godišnji nogometaš je otkrio novinarima kako se ispricao Manciniju zbog crvenog kartona zaraðenog u susretu s Arsenalom i rascistio s njim sve nejasnoce, te dodao kako ce i sljedece sezone ostati u klubu.

Meðutim, navijace bi mogla zabrinuti cinjenica da mu je uzor u ponašanju Carlos Tevez, koji je do studenog do veljace bez dozvole kluba bio u Argentini.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Nakon što sam dobio crveno karton protiv Arsenala shvatio sam koliko je važno brinuti i o suigracima. Ne mogu ostaviti momcad s deset igraca na terenu. Moram napredovati i kao igrac, posebno moram popraviti svoje ponašanje an terenu, ali i s takticke tocke gledišta."

"Sretan sam što radim s Mancinijem, jednim od najboljih trenera na svijetu, ako ne i najboljim. Nakon posljednjeg crvenog kartona je strahovao da cu zaraditi dužu suspenziju i zbog toga je o meni govorio tako grube rijeci. Ali riješili smo probleme meðusobno. Znam da on vjeruje u mene."

"Moja referentna tocka je Tevez. Kad sam došao ovdje treninzi su za mene bili samo zabava. Sada sam od njega naucio da svaki dan treba davati svoj maksimum. Carlitos je doista poseban. Sretan sam što se on vratio u momcad, mislim da je to dobro za City."

Balotelli je jucer u razgovoru za talijanske medije takoðer rekao kako ne osjeca nostalgiju za Italijom i da ne razmišlja o skorom povratku.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN