EuroNogomet, nogometni magazin

Dalglish: "Suarez mora ostati u Liverpoolu"

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je naglasio koliko je za taj klub važno zadržati u momcadi urugvajskog napadaca Luisa Suareza, koji je u subotu postigao hat-trick na gostovanju kod Norwicha.

Suarez je imapo dosta problema u svojoj prvoj premierligaškoj sezoni, ali proteklog je vikenda pozornost na sebe privukao samo dobrom igrom i postignutim golovima. Suarezove poteškoce s integracijom u engleski nogomet su dovele do špekulacija o mogucem odlasku iz Liverpoola na kraju sezone, no Dalglish je još jednom odbacio tu mogucnost.

"Njegove igre su pokazatelj njegove važnosti za nas. Mi znamo koliko je on kvalitetan i ništa nas ne iznenadjuje, ni asistencije, ni pregled igre ni udarci ni golovi." rekao je Dalglish.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Treci gol Suarez je postigao gotovo s centra, a to što je iz tog pokušaja postigao gol spasilo ga je i od gnjeva Stevena Gerrarda, koji je nakon utakmice priznao kako je prije toga namjeravao poslije utakmice kritizirati Urugvajca zbog brojnih pokušaja postizanja treceg gola.

"Bilo mi je na vrh jezika da mu ocitam bukvicu... ali onda se to pretvorilo u pljesak." izjavio je Gerrard nakon utakmice.

"To je nešto što volim pokušati. Vidio sam da je vratar daleko ispred gol crte. Bio sam tako sretan kad je lopta ušla u gol." rekao je Suarez.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN