EuroNogomet, nogometni magazin

Bacary Sagna drugi put ove sezone slomio istu nogu

Nesretni desni bocni nogometaš Arsenala Bacary Sagna po drugi je put ove sezone slomio istu nogu, te ce zbog toga propustiti predstojece Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Francuski reprezentativac je ostao ležati na zemlji držeci se za nogu sredinom prvog poluvremena današnje utakmice protiv Norwicha, a iako je izgledalo da je noga pokla bez ozbiljnijeg starta protivnickog igraca buduci da se najprije pridigao i pokušao primiti jednu loptu, menadžer Arsenala Arsene Wenger je nakon pregledane snimke ustvrdio drugacije.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Slomio je fibulu, radi se o istoj nozi kao i prvi put. Dobio je udarac u nogu, nije se to desilo samo od sebe. Kad je dobio udarac, kost je pukla. Momak ga je udario i onda prešao preko njega. Ne znam je li to bilo namjerno ili ne." rekao je Wenger.

Sagna je prvi put slicnu ozljedu zaradio u susretu protiv Tottenhama u listopadu prošle godine i vratio se na teren nakon gotovo cetiri mjeseca.


.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN