EuroNogomet, nogometni portal

UŽIVO: Posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj

Ljetni prijelazni rok za engleske klubove završava danas u 19 sati, uz vjerojatno produženje od sat vremena za kompletiranje na vrijeme dogovorenih transfera. Englezi su prijelazni rok za svoje klubove produžili za jedan dan u odnosu na ostatak Europe, budući da je jučer u Velikoj Britaniji bio državni praznik.

Ažurirano Utorak, 01 Rujan 2015 10:24

Hitovi: 1115

Enigma oko transfera Davida De Gee i dalje traje

Priča oko transfera Davida De Gee u madridski Real bila je jedna od najvećih tijekom cijelog ovoljetnog prijelaznog roka, a postala je posebno zanimljiva u posljednjim trenucima prijelaznog roka, kad se pokazalo da dva kluba nisu na vrijeme predali dokumentaciju.

Ažurirano Utorak, 01 Rujan 2015 11:39

Hitovi: 168

UŽIVO: Posljednji dan ljetnog prijelaznog roka

Ljetni prijelazni rok stigao je do svog posljednjeg dana, a na ovom mjestu ćemo uživo pratiti sva današnja događanja i obavijestiti vas o svim najvažnijim vijestima s europskog tržišta igrača, o svim dogovorenim transferima, kao i o poslovima koji se nisu realizirali.

Ažurirano Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 21:07

Hitovi: 2326

Službeno potvrđen prelazak Ivana Periišića u Inter

Jučer najavljeni transfer hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u Inter danas je i službeno potvrđen od strane Wolfsburga, koji je tako u jednom danu ostao bez svoja dva ponajbolja igrača iz prošle sezone.

Ažurirano Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 22:41

Hitovi: 80

Kingsley Coman iz Juventusa otišao na posudbu u Bayern

Njemački prvak Bayern doveo je u svoje redove na dvogodišnju posudbu, uz mogućnost trajnog otkupa ugovora, mladog napadača talijanskog prvaka Juventusa, Kingsleya Comana.

Ažurirano Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 17:45

Hitovi: 134

Kevin De Bruyne potpisao šestogodišnji ugovor s Manchester Cityem

Belgijski reprezentativac Kevin De Bruyne stavio je danas svoj potpis na šestogodišnji ugovor s engleskim premierligašem Manchester Cityem, koji će Wolfsburgu za njega platiti odštetu u iznosu od gotovo 80 milijuna eura.

Ažurirano Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 17:39

Hitovi: 144

Dante za pet milijuna eura iz Bayerna seli u Wolfsburg

Njemački bundesligaš Wolfsburg dogovorio je s minhenskim Bayernom transfer brazilskog stopera Dantea, za kojeg će aktualnom prvaku isplatiti odštetu u iznosu od pet milijuna eura.

Ažurirano Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 15:44

Hitovi: 82


Komentari

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN