EuroNogomet, nogometni magazin

Keisuke Honda na meti Liverpoola

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool bi uskoro mogao potpisati predugovor s japanskim reprezentativnim veznim nogometašem Keisukeom Hondom, kojemu na kraju sezone istječe ugovor s moskovskim CSKA.


Liverpool već duže vrijeme, kao i neki drugi klubovi, prati dvadesetšestogodišnjeg nogometaša, koji je već potvrdio kako nema namjeru potpisati novi ugovor s moskovskim klubom, a od engleskih premierligaša s njim su se ranije povezivali Arsenal i Tottenham.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


CSKA je nekoliko puta imao dobru priliku zaraditi prodajom Japanca, ali su to svaki put odbili, te će ga na kraju izgubiti bez odštete, što je priznao i direktor kluba Roman Babaev, koji je rekao: "Pokušali smo produžiti njegov ugovor, ali ne možemo ga prisiliti na to. Na njemu je odluka o tome što će se sljedeće dogoditi."

Honda je ove sezone u svim natjecanjima odigrao 22 utakmice i postigao devet golova, a uz nedavno pojačanje Philippea Coutinha mogao bi stvoriti impresivnu kreativnu snagu u veznom redu Redsa, ukoliko ga doista uspiju dovesti. Honda je za reprezentaciju Japana odigrao 41 utakmicu i postigao 13 golova..: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN