EuroNogomet, nogometni magazin

Talijanski trojac zainteresiran za Fabregasa

Sve je jasnije kako novi menadžer Chelsea Antonio Conte nema previše povjerenja u španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa, te bi on mogao već u siječnju napustiti Stamford Bridge, a dođe li do toga, interesa za njegove usluge neće nedostajati.


Čak tri talijanska velikana, Inter, Milan i Juventus zainteresirani su, prema pisanju medija, za njegove usluge, a interesa ne bi falilo ni u Španjolskoj, iako je povratak u Barcelonu malo izgledan, a Real ionako ne može kupovati igrače u sljedeća dva prijelazna roka.

Za razliku od prethodne sezone, kad je bio standardan u početnoj postavi, Fabregas od dolaska Contea na klupu minutažu skuplja na kapaljku, a tako je bilo i u petak navečer u derbiju protiv Liverpoola, kad je dobio tek nekoliko posljednjih minuta.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Fabregas ima 29 godina i još uvijek ima ambiciju igrati jednu od glavnih uloga u dresu španjolske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pa će vjerojatno i sam u siječnju zatražiti ispisnicu i odlazak u klub u kojem će imati značajniju minutažu.

Milan je Fabregasa pokušao dovesti već u ovoljetnom prijelaznom roku, pa će taj klub imati prednost u siječnju, posebno ako stignu najavljene financijske injekcije iz Kine.

Ipak, Conte tvrdi kako on i dalje računa na Fabregasa, koji se mora izboriti za svoje mjesto u momčadi: "Cesc je u mojim planovima i u planovima Chelsea. Svi znamo da je Cesc izvanredan igrač. Gledam ga na svakom treningu i vidim da sjajno radi. Ako tako nastavi, bit će mi vrlo teško odabrati igrače za vezni red. Ali ja to i želim, želim da me igrači natjeraju da dobro razmislim o izboru sastava prije svake utakmice."

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN