EuroNogomet, nogometni magazin

Klopp želi dovesti Insignea na Anfield

Kako pišu engleski i talijanski mediji, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp želi već u siječanjskom prijelaznom roku u redove svoje momčadi dovesti krilnog napadača Napolija Lorenza Insignea.


Insigne, izdanak omladinske škole Napolija, iza sebe ima najgori start sezone u karijeri, zbog čega je došao na metu kritika novinara, ali i na metu navijača, koji su se okrenuli protiv njega. Posebno je to bilo vidljivo u utakmici protiv Bešiktaša u okviru Lige prvaka u srijedu, kad je čak i zaplakao na terenu nakon što su mu navijači počeli zviždati poslije promašaja s bijele točke.

S obzirom da čelnici kluba nisu daleko dogurali u pregovorima oko produženja ugovora s njegovim zastupnicima, koji su razljutili predsjednika Aurelia De Laurentiisa zahtjevom za tjednu plaću u iznosu od preko 100.000 eura, njegov odlazak u siječnju je izgledna opcija.

Kako prenosi RAI Sport, Klopp već neko vrijeme prati Insignea, no za njega je zainteresiran i novi trener Valencije, Cesare Prandelli, koji bi ga volio vidjeti na Mestalli.

Jedini koji je za sada optimističan kad su u pitanju pregovori oko produženja suradnje s Napolijem je sportski direktor ovog kluba Cristiano Giuntoli, koji vjeruje da se međusobni odnosi još uvijek mogu popraviti i da može biti postignut dogovor oko novog ugovora, nakon što su nedavno produženi ugovori s Driesom Mertensom, Faouzijem Ghoulamom i Elseidom Hysajem.
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN