EuroNogomet, nogometni magazin

Everton krenuo u shopping

Everton je krenuo u slaganje momčadi za sljedeću sezonu, te su tako danas za klub sa Goodison parka potpisali Davy Klaassen i Jordan Pickford.

Prva pojačanja u Everon su stigla, Davy Klaassen prešao je iz Ajaxa za svotu od 27 milijuna eura. Riječ je o veznome igraču sjajne tehnike i pregleda igre. Ponikao je u Ajaxu sa kojim je prošao sve selekcije, te je tamo zaradio epitet novoga Sneijdera, kojemu je po stilu igre vrlo sličan. Ronaldu Koemanu je sunarodnjak bio prva kupovina ove sezone, a ujedno i najveća želja. 

Jordan Pickford je drugo današnje pojačanje Evertona. Već sada bivši golman Sunderlanda plaćen je 28.5 milijuna eura, te će tako jedan od najtalentiranijih Engleskih golmana današnjice ipak i sljedeće sezone braniti u Premiershipu. Pickford je 23-godišnji Englez koji je ponikao u Sunderlandu, no prvu pravu priliku u matičnome klubu je dobio prošle sezone kada je zasjao i privukao pažnju mogih Engleskih klubova. Od odlaska Tima Howarda Everton je u potrazi za golmanom dovoljno sposobnim da nosi dres Evertona, jer do sada Joel Robles i Stekelenburg nisu oduševljavali.

Također još neka zanimljiva imena se povezuju sa Evertonom posljednjih dana, a riječ je o Marcelu Brozoviću, koji će prema svemu sudeći otići iz Inter Milana i Sandru Ramirezu iz Malage. Talijani na Brozoviću planiraju zaraditi 30 milijuna eura ovoga ljeta, a upravo Everton je zainteresiran uložiti u njega.

Kao i svakoga ljeta u Engleskoj nas očekuje uzbuljiv transferni rok.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN