EuroNogomet, nogometni magazin

Pašalić prema Bundesligi?

Mario Pašalić nakon šta je igrao u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji, dok mu je matični klub Chelsea iz Engleske, pred prelaskom je u Njemački Stuttgart, te bi tako bio registriran u svim klubovima liga petice.

Današnja vijest u Kickeru i Bildu razveselila je navijače Stuttgarta, Mario Pašalić je navodno pred novom posudbom, a ovaj put ide u Njemačku, te bi ga tako Chelsea preselio u sve lige petica. Novi vlasnici Milana nisu odlučili iskoristiti opciju otkupa ugovora od Pašalića, stoga je klub iz Londona vrlo brzo pronašao novi put na koji će se uputiti Mario.
Stuttgart se nakon sezone u 2. Budesligi vrlo brzo vratio u elitni rang Njemačkog nogometa, te odmah počinju graditi novu mladu momčad, jer klubu sa Sjevera Njemačke novci ne predstavljaju preveliki problem. Osim Stuttgarta za Pašalića su zanimanje pokazali Wolfsburg i Red Bull Salzburg.

Mariju Pašaliću ugovor sa Chelseaom ističe 2018. godine, te kako stvari stoje do produženja novoga ugovora neće doći i moći će kao slobodan igrač otići u klub koji želi, a do sada je posudbe odradio u Elcheu, Monacu i Milanu.

Stuttgart osim Pašalića u svoj klub želi dovesti Felixa Passlacka, Rona-Roberta Zielera, Holgera Badstubera, te čak i Antu Čorića.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN