EuroNogomet, nogometni magazin

Badelj i Albiol na meti Valencije

Trener španjolskog prvoligaša Valencije Marcelino Garcia Toral priznao je kako je njegov klub zainteresiran za mogućnost da iz talijanske Serie A dovede Raula Albiola i Milana Badelja.


Prošle sezone je Marca objavila kako je Napoli odbio dvije ponude u iznosu od 6 i 12 milijuna eura za Albiola, ali otkupna klauzula u njegovom ugovoru ovog je ljeta spuštena s 15 na 6 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj je standardni član početne postave Fiorentine od 2014. godine i dolaska iz Hamburga, otkada je za Viole upisao 81 prvenstveni nastup.

"Albiol je sjajan igrač s velikim iskustvom. Prošle godine je odigrao veliki broj utakmica za sjajnu momčad Napolija. Morat ćemo uzeti u obzir puno faktora, prije svega financijske uvjete pod kojima bi on došao ovdje. Puno stvari treba uzeti u obzir, ali sportski gledano on je igrač zanimljivog profila." rekao je Marcelino za Radio Esport.

"Badelj? On je vrhunski igrač koji igra za hrvatsku reprezentaciju. Međutim, on ima ugovor s Fiorentinom i ne znamo koliko bi koštao." dodao je.
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN