EuroNogomet, nogometni magazin

Defoe i Borini napustili Sunderland

Brod koji je ove sezone isplovio iz Premiershipa prema Championshipu napustio je napadački dvojac. Defoe je potpisao za Bournemouth, dok je Borini otišao u Milan na jednogodišnju posudbu.

Jermain Defoe se nakon sedamnaest godina vratio u Bournemouth u koji je došao kao besplatan igrač iz Sunderlanda potpisavši trogodišnji ugovor. Iako su mu 34 godine, Defoe još uvijek redovito zabija za svoj klub, stoga Bournemouth nije htio propustiti priliku i dovesti napadača čije iskustvo i CV definitivno garantira golove, stoga će Jermain nakon West Hama, Tottenhama, Portsmoutha, Torotna i Sunderanda opet nastupati za Bournemouth.

Drugi igrač, te također napadač koji je danas napustio Sunderland je Fabio Borini. Talijan je prošao liječnički pregled u Milanu, a u toku dana ga očekuje potpis ugovora, stoga se vraća u Italiju nakon pet godina kada je otišao iz Rome u Liverpool gdje se nije nametnuo i dokazao. Prošle sezone u Sunderlandu je zabio svega dva pogotka, no Milan u njemu vidi talent koji će im pokušati pomoći dosegnuti ciljeve iduće sezone.

Iako je Milan doveo dva napadača i dalje su zainteresirani za Nikolu Kalinića od kojega ne odustaju, pošto će klub gotovo sigurno napustiti Carlos Bacca i Gianluca Lapadula.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN