EuroNogomet, nogometni magazin

Everton se nastavlja pojačavati

Jedan od ponajboljih mladih igrača Španjolske Sandro Ramirez potpisao je četverogodišnji ugovor sa Evertonom.

Tako je završila jedna od najiščekivanijih sapunica među Španjolcima. Sandra Ramireza su selili po cijeloj Europi, čak je prošao i liječnički pregled sa Atletico Madridom, koji zbog zabrane kupovanja igrača nije mogao finalizirati transfer, stoga je od danas službeno novi igrač Evertona.

Odšteta koji je Everton platio Malagi je skromnih 6 milijuna eura u današnjem nogometu za igrača takve kvalitete, no takvu je odštetnu klauzulu Sandro imao u ugovoru.

Sandro Ramirez karijeru je započeo u mlađim uzrastima Las Palmasa, gdje su ga brzo zamjetili treneri mlađih uzrasta Barcelone i doveli ga u "La Masiu". U Barceloni je igrao sve do 2016. godine kada kao slobodan igrač seli u Malagu, te u svega jednoj sezoni dokazuje svoj talent i zavrijeđuje transfer u Everton.

Malaga je sada u potrazi za Sandrovom zamjenom, te nakon šta im je prvi pick Mariano Diaz otišao u Lyon, okreću se Borji Bastonu iz Swansea Citya.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN