EuroNogomet, nogometni magazin

I opet Everton u kupovini

Iznenađujuće ali istinito, Everton ne gubi vrijeme na kupovinu igrača, te žele momčad za sljedeću sezonu sastaviti prije početka priprema, tako je danas predstavljen još jedan igrač, a riječ je o Engleskom stoperu Michaelu Keaneu.

Everton je jedan od najaktivnijih klubova šta se tiče transfera ovoga ljeta. U klub su stikli veznjak Klaassen, golman Pickford, napadač Sandro Ramirez, a sada i obrambeni igrač Michael Keane koji je stigao iz Burnleya za 28,5 milijuna eura, te je time postao i drugim najskupljim transferom u povijesti Evertona, odmah nakon onoga Romelua Lukakua.

Keane iza sebe ima briljantnu sezonu u kojoj je dokazao kako ga se Manchester United olako riješio za svega 2,5 milijuna eura prije dvije godine, te je preko jednoga Burnleya stigao i do dresa nacionalne selekcije. Po stilu igre mnogi ga uspoređuju sa Johnom Terryem, te ga vide kao budućeg kapetana Engleske.

Everton se ovoga ljeta zbilja ne šali, te još namjerava ubrzo riješiti i transfer Sigurdssona iz Swansea, šta bi značilo da klub gotovo sigurno napušta Ross Barkley.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN