EuroNogomet, nogometni magazin

Transfer Danila u Juventus je samo pitanje dana

Talijanski i Španjolski mediji su trenutno vrlo složni u objavljivanju vijesti kako je desni bek Real Madrida, Danilo, pred potpisom ugovora sa Juventusom.

Danilo je u Real Madrid iz Porta došao pod epitetom ponajboljeg desnog beka svijeta, no svojim igrama taj status nije opravdao. Brazilac je stigao u Španjolsku prije dvije godine kada ga je Real Madrid iz Portugala doveo za 31 milijun eura, a sada nakon svega dvije sezone ga prodaju Juventusu za nešto više od 20 milijuna eura.

Dani Carvajal je svojim igrama u Real Madridu postao nedodirljiv, stoga je Danilo u potrazi za minutažom spreman napustiti Španjolsku i preseliti u Juventus, koji je u njemu pronašao zamjenu za Dani Alvesa koji je kao slobodan igrač napustio klub.

Real Madrid će tako ovoga ljeta nakon vrlo vjerojatnog transfera lijevog beka Thea Hernandeza, dobiti i novog desnog beka, koji će pokušati biti veća konkurencija Carvajalu.

Danilo je u dvije sezone provedene u Real Madridu osvojio dvije Lige prvaka.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN