EuroNogomet, nogometni magazin

Alexandre Lacazette je novi "Gunner"

Lacazette je i službeno najskuplji igrač u povijesti Arsenala, plaćen je Lyonu 53 milijuna eura, plus još dodatni bonusi.

Napokon je završena i ta sapunica seljakanja Lacazettea po gotovo cijeloj Europi. Arsene Wengere je konačno svojim navijačima počeo ugađati i kupovati igrače koji su zaslužili nositi dres Arsenala, jer posljednjih sezona su uglavnom prodavali najbolje igrače.

Lacazette i Lyon su imali dogovoren transfer sa Atletico Madridom, no morali su odustati od dogovora pošto Španjolci imaju zabranu kupovanja igrača do zimskog prijelaznog roka, te te kako Alexandre zavšrio kod sunarodnjaka Wengerea. 

Osim Lacazettea Arsenal radi i na transferu Riyada Mahreza koji bi također ovih dana trebao biti predstavljen kao novi igrač "Topnika"

Navijači Arsenala iako uzbuđeni zbog trgovanja njihovog kluba ove vijesti uzimaju sa dozom sigurnosti, pošto postoji mogući rasplet da su Lacazette i Mahrez zamjene za Alexisa i Ozila koji se konstantno povezuju sa drugim klubovima, dok oni drugi skeptičniji smatraju kako je Wengere konačno odlučio osnažiti momčad, te zadržati postojeći kadar.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN