EuroNogomet, nogometni magazin

SLUŽBENO: Lukaku novi igrač Manchester Uniteda

Romelu Lukaku od danas je novi igrač Manchester Uniteda, potvrdio je danas preko svoje internet stranice Engleski klub.

Manchester United je dugo pregovarao sa Real Madridom oko Alvara Morate, no nepopustljivi klub iz Španjolske nije pristao prodati svoga napadača za manje ood 90 milijuna eura, stoga su "Crveni vragovi" ekspresno završili posao sa Evertonom i Romelu Lukaku je od danas i službeno novi igrač Manchester Uniteda, te će mu nakon Chelsea, West Bromwicha i Evertona to biti već četvrti klub u Engleskoj za koji će nastupati.

Iznos transfera za sada još nije poznat, no pretpostavlja se da se radi o transferu vrijednom 85 milijuna eura. Tako je posljednjih dana nervozni Jose Mourinho napokon dobio svoje drugo pojačanje, jer zahtjevao je od uprave da mu omoguće momčad koju želi do početka priprema. 

Alvaro Morata se sada povezuje sa Chelseaom, koji je izgubio utrku sa Manchester Unitedom oko Lukakua.

Everton pak u svoje redove nastavlja vratiti Englesku nogometnu legendu Waynea Rooneya, igrača koji je ponikao u klubu sa "Goodison parka", te također pregovaraju sa Arsenalom oko Oliviera Girouda.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN