EuroNogomet, nogometni magazin

Jese i Gio Simeone na radaru Fiorentine

Fiorentina nakon silnih prodaja kreće u građenje momčadi za iduću sezonu, a prvi na meti su im Španjolac Jese i Argentinac Giovanni Simeone.

Viole ove sezone rade velike promjene u momčadi. Klub su za sada napustili Iličić (Atalanta), kapetan Gonzalo (San Lorenzo) i Borja Valero (Inter Milan), dok su pred odlaskom još Nikola Kalinić, Bernardeschi, Milan Badelj i Carlos Sanchez, šta bi značilo da bi se gotovo čitav "kostur" momčadi od prošle sezone promjenio. U klub su za sada došli stoper Vitor Hugo iz Palmeirasa i desni bek Bruno Gaspar iz Vitorie Guimaraes.

Jese i Gio Simeone su predodređeni za naslijedike Bernardeschija i Kalinića. Španjolac se vratio sa posudbe iz Las Palmasa u PSG, koji ga u ovoj sezoni ne vidi u planovima trenera Emerya, stoga za njega traže klub u koji bi otišao na posudbu a bio bi standardni prvotimac, jer nakon odlaska u Real Madrid Jese nije pronašao formu koju je imao prije teške ozlijede koljena.

Giovanni Simeone, sin poznatog trenera Diega, dolazi u drugog situaciji nego Jese. On je nakon odlične sezone u Genoi na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova, stoga bi Fiorentina za njegove usluge mogla platiti dvadesetak milijuna eura.

 

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN