EuroNogomet, nogometni magazin

Jovetić želi u Sevillu, ali klub mu testira strpljenje

Menadžer crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, Feli Ramadani, potvrdio je kako se on želi priključiti Sevilli, ali je sve nestrpljiviji zbog odugovlačenja Andalužana.


U Sevilli namjeravaju dio od 37,5 milijuna eura zarađenih prodajom Vitola madridskom Atleticu uložiti u Jovetićevo dovođenje iz Intera, koji na ime odštete traži 15 milijuna eura.

Neki izvori navode kako je Jovetić suigračima već potvrdio svoj prelazak u Sevillu, u kojoj je protekle sezone bio na posudbi, ali dogovora između dva kluba još uvijek nema.

"Ne možemo čekati cijeli život. Jovetić želi preći u Sevillu, ali sve ovisi o klubu, oni su ti koji trebaju uložiti napore. U ovom trenutku Inter ima dvije dobre ponude za njega, to može potvrditi i sportski direktor Piero Ausilio. Naša ideja je zaključiti posao sa Sevillom sljedećeg tjedna. Ako iz Seville žele razgovarati sa mnom, znaju gdje me mogu naći." rekao je Ramadani.
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN