EuroNogomet, nogometni magazin

Fiorentina želi Marka Pjacu

Kako tvrde talijanski mediji, Fiorentina je Juventusu poslala prijedlog po kojem bi u transfer Federica Bernardeschija, koji je na meti talijanskog prvaka, bio uključen i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.


Bianconeri žele ovog ljeta u svoje redove dovesti Bernardeschija, no u Fiorentini nisu spremni olako prodati svog ponajboljeg igrača izravnom rivalu. Međutim, s obzirom da je talijanski reprezentativac nedavno odbio potpisati novi ugovor s Violama, u klubu su svjesni da je njegova prodaja Juventusu možda i neizbježna.

Juventus je Fiorentini spreman ponuditi 40 milijuna eura uz dodatne bonuse, no Fiorentina želi da ti bonusi iznose do 10 milijuna eura. Prema pisanju lista La Nazione, dogovor bi se mogao postići za cijenu od 40+5 milijuna eura, ali sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino se raspituje i oko mogućnosti da Marko Pjaca krene u suprotnom smjeru.

Pjaca je trenutno ozlijeđen i njegova se vrijednost procjenjuje na oko 20 milijuna eura, no u Juventusu se neće tek tako lako odreći obećavajućeg igrača koji je prije samo godinu dana doveden iz zagrebačkog Dinama..: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN