EuroNogomet, nogometni magazin

Sammir i Petev napustili Dinamo Zagreb

Nekada bivši Hrvatski reprezentativac doveden je kao veliko pojačanje, no nakon svega par mjeseci provedenih u klubu dobio je papire i slobodne ruke da traži novi klub, kao i trener Petev.

Sammir je postao višak, a igre koje je pokazivao nisu ni približno slične onima koje je pružao u prvom periodu provodenom u Dinamu. Nezalaganje, loša forma i visoka primanja koja trenutno ne zaslužuje su glavni razlozi raskida ugovora između kluba i igrača. 

Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu  Wuhan Zallu, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Ranije toga istoga dana otpušten je i Bugarski trener Petev stoji u priopćenju kluba: "GNK Dinamo i gospodin Ivajlo Petev sporazumno su dogovorili raskid suradnje. Od petka, 13. srpnja gospodin Petev više nije glavni trener Dinama", Bugar je klub preuzeo početkom prošle sezone kada je na klupi naslijedio Zlatka Kranjčara, te je Dinamo prvi put u 11 godina ispustio naslov prvaka Hrvatske. 
Novim trenerom je proglašen Mario Cvitanović koji je do sada vodio Dinamo 2 u drugoj Hrvatskoj ligi. 

 

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN