EuroNogomet, nogometni magazin

Lapadula od sutra član Genoe

Napadač Milana Gianluca Lapadula će, prema pisanju talijanskih medija, najkasnije do utorka navečer potpisati ugovor s Genoom, gdje dolazi na jednogodišnju posudbu uz opciju trajnog otkupa ugovora.

 


Genoa će Milanu za jednosezonsku posudbu platiti odštetu u iznosu od dva milijuna eura, a na kraju sezone će moći otkupiti njegov ugovor za jedanaest milijuna eura.


Transfer je još ranije dogovoren, ali je njegovu realizaciju odgodio problem s petom koji se pojavio prilikom liječničkih pregleda, ali Sky Sport večeras javlja kako je drugi liječnički pregled pokazao da nema problema.


Dvadesetsedmogodišnji napadač je u Milan stigao prošlog ljeta iz Pescare, a iako je započeo samo petnaest utakmica, uspio je postići osam golova i tome pridodati tri asistencije.


Debitirao je i za reprezentaciju Italije, za koju je postigao hat-trick u neslužbenoj prijateljskoj utakmici protiv San Marina.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN