EuroNogomet, nogometni magazin

Chelsea i Real Madrid dogovorili transfer Alvara Morate

Engleski prvak Chelsea potvrdio je večeras dolazak u redove njihove momčadi napadača madridskog Reala i španjolske reprezentacije Alvara Morate.

 

Nezadovoljan svojim statusom u Madridu, Morata je privukao interes brojnih klubova, a iako se činilo da je bliže Manchester Unitedu ili Milanu, na kraju će završiti u Chelseau.


Prije potpisa ugovora, ostalo je da londonski klub s igračem dogovori osobne uvjete suradnje, nakon što je dogovoren iznos odštete s Realom.


"Chelsea i Real Madrid su dogovorili uvjete transfera Alvara Morate na Stamford Bridge. Transfer će se realizirati nakon što igrač dogovori osobne uvjete i prođe liječničke preglede." objavili su kratko iz Chelsea.


Dogovor je potvrdio i madridski klub, a engleski mediji navode kako je transfer vrijedan čak 80 milijuna eura, čime je dvadesetčetverogodišnji napadač postao najskuplji španjolski igrač u povijesti.

 

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN