EuroNogomet, nogometni magazin

Neymar se jutros oprostio od suigrača i odlazi u PSG

Brazilski reprezentativac Neymar na pragu je prelaska u Paris Saint-Germain u daleko najvećem transferu u povijesti nogometa, vrijednom nevjerojatnih 222 milijuna eura.

 

On je jutros stigao u trening kamp Barcelone, ali se zadržao samo tridesetak minuta, dovoljno tek kako bi suigračima priopćio svoju odluku i oprostio se od njih, a tijekom tjedna bi trebao službeno potvrditi svoj odlazak u francuski glavni grad.

Dvadesetpetogodišnji Brazilac u ugovoru s Barcelonom ima odštetnu klauzulu u iznosu od 222 milijuna eura i katalonski klub nema mogućnost spriječiti njegov odlazak, ali španjolski mediji tvrde kako bi transfer mogao, barem na neko vrijeme, odgoditi španjolski nogometni savez, čiji je čelnik otkrio kako je vodeće ljude francuskog kluba upozorio na takvu mogućnost.

RAC1, Diario Sport, El Mundo Deportivo, El Mundo, Marca i Cadena Cope Radio su jutros potvrdili ovu vijest, te se još očekuje samo službena potvrda od strane igrača i klubova.

 .: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN