EuroNogomet, nogometni magazin

Milan želi Piateka kao zamjenu za Higuaina

Argentinski reprezentativac Gonzalo Higuain će karijeru vrlo izvjesno nastaviti u redovima londonskog Chelsea, a njegova zamjena u dresu Milana trebao bi biti poljski reprezentativac i napadač Genoe Krzysztof Piatek.

Prema pisanju lista La Gazzetta dello Sport, Piatek je već dogovorio uvjete suradnje s Milanom, no tek predstoje pregovori s njegovim klubom, iz kojeg su potvrdili mogućnost da do transfera dođe.

"U Serie A se rijetko viđaju velike promjene. Sada svjedočimo sagi oko Higuaina koja će možda utjecati i na nas. Mi smo rekli kako nećemo svoje najbolje igrače nuditi nikome i nije nam namjera prodavati ih, ali oni su igrači koji privlače interes. Kolika je mogućnost da Piatek ode? Mi ga ne želimo prodati, ali moramo saslušati ponude koje dobijemo. Ništa još nije napravljeno, samo je uspostavljen kontakt s Milanom, iz kojeg su nam rekli da žele razgovarati o njemu nakon Superkupa. Još se nismo sastali s Leonardom, ali vjerojatno hoćemo akooni to budu htjeli. Tko će ga zamijeniti? Još ne znamo ni hoće li otići, tako da nismo razmišljali o tome." rekao je sportski direktor Genoe Giorgio Perinetti.

Prema pisanju Gazzette, Piatek je spreman potpisati petogodišnji ugovor s Milanom, unatoč interesu engleskog premierligaša West Hama. Poljak bi u Milanu zarađivao 35.000 eura tjedno u nastavku sezone i 40.000 eura tjedno od početka sljedeće sezone, uz 'značajne bonuse'.

Vjeruje se kako Rossoneri procjenjuju Piatekovu vrijednost na 40 milijuna eura i spremni su na posudbu do kraja sezone uz obvezan otkup na ljeto..: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN