EuroNogomet, nogometni magazin

Luka Jović je novi igrač madridskog Reala

Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Srbije Luka Jović novi je igrač madridskog Reala, potvrđeno je danas službeno iz tog kluba, nakon što je postignut dogovor oko iznosa odštete s njegovim dosadašnjim klubom Eintrachtom iz Frankfurta.


Strijelac 27 ovosezonskih golova je s Realom dogovorio ugovor u trajanju od šest godina, točnije do kraja lipnja 2025. godine, a potpisat će ga nakon što prođe liječničke preglede.

Jović je rođen 23. prosinca u Bijeljini, u Bosni i Hercegovini, a karijeru je počeo 2014. godine kao izdanak omladinske škole beogradske Crvene Zvezde u dresu tog kluba. 2016. godine je prešao u Benficu, a godinu dana kasnije na posudbu u Eintracht, koji je ove sezone i otkupio njegov ugovor za samo sedam milijuna eura, a sada ga je Realu prodao za skoro devet puta veći iznos. Ipak, i Benfica će zaraditi još nešto novca, s obzirom da su u ugovor o prodaji igrača Eintrachtu ugradili klauzulu po kojoj će im pripasti 20% od ovog transfera, od čega su oni dužni isplatiti i njegovog menadžera.


.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN