EuroNogomet, nogometni magazin

Joao Felix za 126 milijuna eura u Atletico Madridu

Devetnaestogodišnji portugalski reprezentativac Joao Felix potpisao je jučer ugovor s madridskim Atleticom, koji će njegovom dosadašnjem klubu Benfici isplatiti odštetu od nevjerojatnih 126 milijuna eura, čime je postao treći najskuplje plaćeni nogometaš u povijesti.


Od ovog iznosa, 1,2 milijuna eura će otići Portu, u čijoj je omladinskoj školi ovaj nogometaš proveo šest godina, ali zasigurno se sada čelnici tog kluba čupaju za kosu pitajući se kako baš nitko od njihovih trenera i struke nije prepoznao njegov talent.

Felix, koji je bio na meti brojnih europskih velikana, je s Atleticom potpisao ugovor na sedam godina. On u madridski klub dolazi kao zamjena za francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna, koji se s krajem prošle sezone oprostio od navijača, a još se uvijek očekuje njegova odluka o tome gdje će nastaviti karijeru.

Nakon Marcosa Lllorentea, Felipea i Hectora Herrere, Joao Felix je četvrti nogometaš koji je ovog ljeta stigao na Wandu, a vjeruje se kako će mu se uskoro pridružiti i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

U isto vrijeme, klub su napustili Diego Godin, Lucas Hernandez, Filipe Luiz, Juanfran i Rodrigo, pa je za očekivati kako će do kraja prijelaznog roka i početka nove sezone biti još dolazaka u Simeoneovu momčad.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN