EuroNogomet, nogometni magazin

Marca: Barcelona pristala platiti Atleticu puni iznos odštete za Griezmanna

Čelnici Barcelone priznali su poraz u pregovorima s madridskim Atleticom oko smanjenja odštetne klauzule za francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna, te će morati platiti onaj iznos koji stoji u njegovom ugovoru, prenosi španjolski sportski dnevnik Marca.


Dugo očekivani transfer još nije realiziran zbog toga što čelni ljudi Barcelone nisu htjeli isplatiti odštetu koja stoji u Griezmannovom ugovoru s Atleticom, nego su pokušali ispregovarati nižu cijenu, te uz to plaćanje u ratama.

Napadačeva odštetna klauzula je 1. srpnja prema ugovoru snižena s 200 na 120 milijuna eura, ali katalonskom klubu je to i dalje previše, posebno zbog činjenice da bi kompletan iznos morali platiti odjenom. Međutim, kako čelnici Atletica ne popuštaju, svjesni činjenice da imaju sve karte u svojim rukama, čini se kako će na kraju dobiti ono što žele.

Prema pisanju istog lista, Griezmann je svoje uvjete suradnje s Barcelonom dogovorio još u ožujku, a ovih dana je ponovno u središtu pozornosti jer se nije pojavio na početku priprema momčadi Atletica, zbog čega ga je ovaj klub odlučio kazniti.

Atletico je već doveo zamjenu za Griezmanna u vidu mladog portugalskog reprezentativca Joao Felixa iz Benfice, a ukoliko Barcelona na kraju ipak odustane od transfera, za Griezmanna će mjesta biti u Paris Saint-Germainu.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN