EuroNogomet, nogometni magazin

Barcelona službeno potvrdila dolazak Antoinea Griezmanna

Dugo očekivani transfer francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna u Barcelonu danas je konačno i realiziran nakon što je katalonski klub madridskom Atleticu isplatio odštetnu klauzulu u iznosu od 120 milijuna eura.


Kako tvrde španjolski mediji, Griezmann je već i prije kraja prošle sezone dogovorio sve uvjete suradnje s Barcelonom, ali se čekalo da prođe 1. srpnja, datum na koji mu je prema ugovoru odštetna klauzula s 200 pala na 120 milijuna eura. U Barceloni su se nadali kako pregovorima mogu natjerati čelnike Atletica da i taj iznos dodatno smanje, ali nakon što je postalo jasno kako se to neće dogoditi, činilo se kako bi transfer mogao i propasti. Ipak, s obzirom na to da je u prikrajku razvoj situacije iščekivao i Paris Saint-Germain, čelnici Barcelone odlučili su isplatiti traženi iznos Atleticu.

Barcelona je danas službeno putem svojih profila na društvenim mrežama potvrdila kako je Antoine Griezmann njihov novi igrač.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN