EuroNogomet, nogometni magazin

Miralem Pjanić dogovorio uvjete suradnje s Barcelonom

Kako piše španjolski sportski dnevnik Diario Sport, Barcelona je postigla dogovor oko potpisivanja četverogodišnjeg ugovora s veznim nogometašem Juventusa Miralemom Pjanićem.


Prema navodima ovog lista, tridesetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je odbio lukrativnije ponude od Chelsea i Paris Saint-Germaina jer želi karijeru nastaviti upravo u Barceloni.

U Barceloni Pjanića vide kao ključnog igrača u njihovim planovima za predstojeći prijelazni rok, jer se savršeno uklapa u njihov stil igre.

Pjanić je u Juventus stigao iz Rome u ljeto 2016. godine i od tada je za Bianconere odigrao 170 utakmica, postigavši 22 gola. Njegov odlazak iz Juventusa ubrzat će i nedavni sukob s trenerom Sarrijem.

Iz Juventusa bi kao zamjenu i dio ovog transfera željeli iz Barcelone u svoje redove dovesti brazilskog veznjaka Arthura Mela, no tek trebaju samog igrača nagovoriti na takav aranžman, s obzirom da bi on radije ostao na Nou Campu.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN