EuroNogomet, nogometni magazin

Real Madrid i Liverpool borit će se za Mbappeov potpis

Real Madrid i Liverpool vjerojatno će se sljedećeg ljeta boriti za potpis francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea, koji je čelnicima francuskog prvaka jasno dao do znanja kako uskoro namjerava promijeniti sredinu.


Real se povezivao s Mbappeom još dok je bio član Monaca, a špekulacije su pojačane nakon što je postalo jasno kako on neće potpisati novi ugovor s Parižanima, s kojima je vezan do kraja lipnja 2022. godine.

Ukoliko Mbappe ostane pri svojoj odluci i ne potpiše produženje ugovora, njegova bi odšteta sljedećeg ljeta mogla iznositi oko 150 milijuna eura.

Osim Reala, kao moguća sljedeća destinacija za Mbappea sada se spominje i Liverpool, prenosi L'Equipe. Jürgen Klopp je ovog ljeta svoju momčad pojačao Thiagom Alcantarom iz Bayerna, ali na kraju sezone bi mogao ostati bez Sadija Manea ili Mohameda Salaha, što će otvoriti prostor i potrebu za novim pojačanjima u napadu..: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN