EuroNogomet, nogometni magazin

Lucas Torreira danas potpisuje ugovor s Atleticom

Vezni nogometaš londonskog Arsenala Lucas Torreira stigao je u Madrid, gdje bi danas trebao odraditi liječničke preglede i potpisati ugovor o jednogodišnjoj posudbi u redove Atletica.


Bivši nogometaš Sampdorije nije u planovima menadžera Arsenala Mikela Artete, zbog čega se njegov odlazak najavljuje već više od mjesec dana, a najviše interesa za njegove usluge pokazao je upravo Atletico.

Ugovor o posudbi ne uključuje opciju otkupljivanja ugovora, jer je želja Diega Simeonea samo popuniti roster za sezonu 2020/2021 u kojoj njegovu momčad očekuje veliki broj utakmica u gusto nabijenom rasporedu.

Torreira će odmah nakon potpisivanja ugovora u Madridu ponovno sjesti u avion i zajedno sa svojim novim suigračem Luisom Suarezom otputovati u Montevideo, jer ih očekuju utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Čilea i Ekvadora.
.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN