EuroNogomet, nogometni portal

FIFA: Blatter i Platini suspendirani na tri mjeseca

Etički odbor FIFA-e suspendirao je na razdoblje od devedeset dana predsjednika te organizacije Seppa Blattera, bivšeg generalnog tajnika Jeromea Walckea i predsjednika UEFA Michela Platinija, dok je kandidat za predsjednika FIFA-e Chung Mong-joon suspendiran na šest godina.

Ažurirano Četvrtak, 08 Listopad 2015 13:18

Hitovi: 72

Brazil najveći izvoznik nogometaša, Srbija i Hrvatska u svjetskom vrhu

Profesionalni nogomet od svog je postanka bio i ostao stimulans za izvoz i uvoz radne snage, a to je posebice slučaj u današnjem globaliziranom svijetu. Iako u većini liga postoje određene maksimalne kvote stranih igrača, one su generalno daleko manje restriktivne nego u prošlosti.

Ažurirano Četvrtak, 08 Listopad 2015 12:03

Hitovi: 108

Deco: Messi je genij, a Ronaldo je stroj

Legendarni portugalski vezni nogometaš Deco imao je tu sreću da u karijeri igra s dvojicom ponajboljih nogometaša današnjice, Leom Messijem i Cristianom Ronaldom, pa svakako može dobro procijeniti njihove kvalitete.

Ažurirano Srijeda, 07 Listopad 2015 11:07

Hitovi: 135

Švicarski tužitelji otvorili istragu protiv Seppa Blattera zbog nezakonitih uplata na račun Michela Platinija

Švicarsko pravosuđe objavilo je danas kako je pokrenulo istragu protiv predsjednika FIFA-e Seppa Blattera, kojega su izbjegle sve dosadašnje optužbe zbog kojih je na sudu završio dobar dio čelnih ljudi ove organizacije, i to zbog nezakonitih isplata na račun predsjednika UEFA-e Michela Platinija.

Ažurirano Petak, 25 Rujan 2015 23:05

Hitovi: 73

Pedeset godina od prve izmjene u engleskom nogometu

Jeste li znali da je prva zamjena u engleskom nogometu bio vezni nogometaš koji je u igru ušao kako bi zamijenio vratara? Ili da je West Bromwich Albion napravio sedam izmjena u prvoj sezoni u kojoj su one bile dozvoljene? Ili da su izmjene u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo bile dozvoljene već u pedesetima, dok su se na završnim turnirima pojavile tek 1970.?

Ažurirano Petak, 18 Rujan 2015 20:24

Hitovi: 116

FIFPro danas pokreće tužbu koja bi mogla iz temelja promijeniti nogomet

FIFPro, sindikat koji predstavlja profesionalne nogometaše širom svijeta danas će pokrenuti 'povijesnu' pravnu bitku protiv FIFA-e u nadi da će staviti izvan snage trenutni sustav transfera igrača i na taj način iz temelja promijeniti profesionalni nogomet.

Ažurirano Petak, 18 Rujan 2015 09:58

Hitovi: 264

Premier liga bi uskoro mogla ostati bez jednog mjesta u Ligi prvaka

Engleski premierligaški klubovi suočavaju se s ozbiljnom mogućnosti da uskoro ostanu bez jednog mjesta u Ligi prvaka, ukoliko nastave ostvarivati loše rezultate u europskim natjecanjima kao što je to bio slučaj protekle i na početku ove sezone.

Ažurirano Četvrtak, 17 Rujan 2015 13:37

Hitovi: 238

Barcelona ispustila tri gola prednosti, pa u produžecima ipak osvojila Superkup

Pravi spektakl s čak devet golova donio je europski Superkup koji su večeras u Tbilisiju odigrali Barcelona i Sevilla, a na kraju je nakon produžetaka, golom Pedra Rodrigueza u 115. minuti prvi trofej u novoj sezoni ipak osvojila Barcelona.

Ažurirano Utorak, 11 Kolovoz 2015 23:27

Hitovi: 172

Potkategorije


Komentari

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN