EuroNogomet, nogometni magazin

Iniesta poručio Torresu: Nisi još ni otišao, a već mi nedostaješ

Danas je Fernando Torres odigrao svoju posljednju utakmicu kao profesionalni nogometaš u dresu Sagan Tousua protiv momčadi Vissel Kobea, u kojem igraju njegovi prijatelji i sunarodnjaci Andres Iniesta i David Villa.


Prije tog dvoboja, Andres Iniesta je uputio emotivno pismo svom nekadašnjem suigraču iz španjolske reprezentacije.

"Nogomet nas je spojio prije više od dvadeset godina, kad smo bili djeca. Pa, ti ćeš uvijek biti 'El Nino' (Dječačić) i ništa nas neće rastaviti. Susreli smo se kad smo imali snove o utopiji. Gol koji si postigao na U16 Europskom prvenstvu protiv Engleske, zbog geste kojom si ga posvetio meni. Gledao sam tu utakmicu na televiziji, jer sam bio ozlijeđen." napisao je Iniesta za list El Mundo.

Iniesta je u svom tekstu naglasio prijateljstvo koje ih je spojilo, iako nikad nisu igrali zajedno u nekom klubu.

"Taj nezaboravni Xavijev pas koji je potvrdio kako je učitelj, Luis Aragones, bio u pravu. To dodavanje kojim si omogućio da svi postignemo najvažniji gol u našim životima. Odvojeni, ali uvijek zajedno i do kraja, iznad svakog dresa ili kluba."

Prije posljednje utakmice, Iniesta je želio naglasiti njezin značaj: "Igrat ćeš protiv Ville i mene, a onda ćeš se vratiti kući. Tvoji ljudi te čekaju, iako moraš znati da će igra biti tužnija danas nego što je bila jučer. Uživaj u svemu što te očekuje i budi sretan."

"Kako je to čudno, Fernando, još nisi ni otišao, a već mi nedostaješ." dodao je Iniesta.

Torres se oglasio putem društvenih medija i jasno dao do znanja kako ga je ovo pismo ostavilo bez riječi: "Danas sam se probudio znajući da ću odigrati svoju posljednju utakmicu kao profesionalac i misleći da ću se s tim suočiti sasvim normalno. Nakon što sam pročitao pismo prijatelja, počeo sam postajati emotivan. Hvala ti, prijatelju." napisao je Torres.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN