EuroNogomet, nogometni magazin

Milijunska odšteta nesuðenoj zvijezdi Premiershipa

{mosimage}Bivši nogometaš juniorske momcadi Manchester Uniteda, Ben Collett, dobio je na sudu parnicu protiv Middlesbrougha, prema kojoj mu je taj klub dužan isplatiti odštetu od oko šest milijuna eura zbog ozljede koja mu je uništila karijeru. Naime, Collett se nikada nije uspio u potpunosti oporaviti od dvostrukog loma noge koji mu je nanio nogometaš Middlesbrougha Gary Smith u utakmici rezervnih momcadi 2003. godine.

Sada 23-godišnji Collett je bio jedan od najperspektivnijih nogometaša u školi nogometa Manchester Uniteda. Kao 18-godišnjak je dobio nagradu za najboljeg mladog nogometaša u Engleskoj, a sa mladom momcadi Uniteda je osvojio i naslov osvajaca FA kupa, zabivši i jedan gol u prvoj finalnoj utakmici.

I Smith i predstavnici Middlesbrougha su prihvatili krivicu za Collettovu ozljedu, a kako su na suðenju posvjedocili menadžer Uniteda Alex Ferguson i kapetan Gary Neville pred Collettom je bila svijetla buducnost u tom klubu, te je zbog te cinjenice sud donio odluku o visokoj odšteti.Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN