EuroNogomet, nogometni magazin

Tiago zakljucao predsjednika jer ga želi prodati

{mosimage}Predsjednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli priznao je novinarima kako je prica o tome da ga je portugalski reprezentativac Tiago zakljucao u kupaonici istinita. Tiago je zakljucao Giglia i otišao, a nakon sat vremena vani ga je pustio kapetan momcad Alessandro Del Piero, koji je razbio vrata. "Istina je da me je Tiago zakljucao. Alessandro Del Piero je cuo kako lupam i ponudio da razbije vrata."  priznao je Cobolli Gigli u razgovoru za Sky Italia.

Razlog sukobu izmeðu Giglia i Tiaga leži u cinjenici da Portugalac želi ostati u klubu i igrati Ligu prvaka, dok ga Gigli uporno pokušava prodati Evertonu ili Monacu, klubovima koji se ne natjecu u Ligi prvaka ove sezone.

"Trener Ranieri Tiaga i dalje smatra dijelom momcadi, ali sutra se može dogoditi svašta. Nadam se da ce do ponoci Tiago pronaci novi klub." dodao je Cobolli Gigli.

Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN