EuroNogomet, nogometni magazin

'Uvijek kažem ono što mislim'

{mosimage}Novi nogometaš Arsenala Andrei Arshavin je u jednom od svojih prvih intervjua po dolasku u engleski klub pokazao kako ce biti zanimljiv sugovornik novinarima brojnih britanskih tabloida uvijek gladnih zanimljivih i ekscentricnih izjava, razlicitih od onih na koje su ljubitelji nogometa navikli, poput 'moramo dati sve od sebe', 'lopta je okrugla' ili 'danas svi igraju nogomet'.

Njegovo mišljenje o ženama u ulozi vozaca nece se svidjeti pripadnicama ljepšeg spola, ali ce svakako nasmijati mnoge vozace: "Kad bih imao mogucnost uvesti zabranu vožnje automobila ženama i oduzeti im vozacke dozvole, napravio bih to bez razmišljanja. Po mom mišljenju, muškarci i žene su potpuno razlicita stvorenja."

"Ja volim visoke, mršave djevojke, uskih bokova i male stražnjice. Ako žena ima ovo što sam nabrojao, ne obracam uopce pozornost na njezine grudi. Boja kose takoðer mi nije važna. Ono što mi je važno je stil i ponašanje. Ne volim žene koje puše i lažu." kaže Arshavin.

"Danas sam sjedio u svlacionici Arsenala i oko mene su bili sami Francuzi. E, to je jezik sa kojim cu imati problema, ali nadam se da cu brzo prevladati jezicke barijere." dodao je Rus.

"Kada mi je bilo 17 godina želio sam studirati, ali ne ništa vezano uz sport. Prijatelji su mi preporucili Sveucilište tehnologije i dizajna. Tamo samo proveo osam godina i sada imam diplomu modnog dizajnera. Nije bilo lako, ali profesori su mi pružili sjajnu potporu. Uvijek su mi pomagali i oni su mi omogucili da uspješno diplomiram." kaže Arshavin, a cini se kako je taj studij izabrao jer se nadao da ce na njemu biti puno djevojaka.

"Kad sam prelazio iz juniorske škole u prvu momcad, ljudi su me cesto pitali: 'Imaš li ambiciju jednog dana postati zvijezda?' To mi je smetalo, pa sam jednom odgovorio: 'Ne, ja sam roðen kao zvijezda.' To je bio posljednji put da mi je netko postavio to pitanje. Ne plašim se toga da napravim nešto što nije rutinsko ponašanje. Naucio sam da uvijek govorim ono što mislim. Ali ne pokušavam biti ekscentrican. Uvijek radim ono što mi unutarnji glas govori." zakljucio je Arshavin, koji je spomenuo i kako se još uvijek boji mraka i vode, ali ne radi eventualne dubine, nego 'radi bica koja možda žive u njoj'.Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN