EuroNogomet, nogometni magazin

Mourinho udario navijaca

{mosimage}Britanska policija je potvrdila kako je pokrenula istragu protiv trenera Intera Josea Mourinha zbog toga što je navodno nakon poraza protiv Manchester Uniteda udario u glavu jednog navijaca u blizini autobusa Intera na odlasku sa stadiona. Policija je kontaktirala Manchester United i zatražila snimke nadzornih kamera kako bi do kraja ispitala slucaj i donijela odluku o  eventualnom podizanju optužnice protiv portugalskog trenera.

Ovo nije prvi put da britanska policija ima posla sa Mourinhom, buduci da je u vrijeme dok je bio menadžer Chelsea 2007. godine bio pritvoren zbog optužbe da je policiji zabranio da njegovog psa stave u karantenu.


Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN