EuroNogomet, nogometni magazin

Adriano: "U Interu sam svaki dan na treninge dolazio pijan"

Napadac brazilskog Flamenga Adriano otvorio je dušu i otkrio svu težinu osobnih problema sa kojima se suocavao dok je nosio dres Intera. Brazilac priznaje kako je u Italiji u potpunosti izgubio kontrolu te ugrozio karijeru i vlastiti život, no kaže kako se sve sredilo nakon povratka u Brazil

"Nakon što sam ostao bez oca upao sam u depresiju, koju sam mogao lijeciti samo alkoholom. Osjecao sam se dobro samo kada sam bio pijan i nisam želio prestati piti. Svake noci sam bio vani i popio bih bilo koju vrstu alkohola koja se nudila: vino, viski, pivo... Odrekao sam se puno novca, ali sam tako kupio vlastitu srecu. Svaki dan sam na trening dolazio pijan, a oni bi me slali u ambulantu da spavam. Nisam spavao iz straha da cu kasniti na trening. Iz kluba bi uvijek novinarima rekli da imam nekih problema sa mišicem. U jednom trenutku sam došao u sukob sa trenerom Mancinijem i bio sam prisiljen otici iz Intera."

Adriano se tada prikljucio Sao Paolu na posudbu, ali po povratku u Inter stvari se nisu promijenile.

"Vratio sam se i ponovno bio onaj od ranije. Osjecao sam se usamljeno i osjecao sam da ni na koga ne mogu racunati, te sam ponovno poceo piti. Vratio sam se u Italiju zbog Josea Mourinha, ali to nije bilo dovoljno. Opet sam poceo sa zabavama, ženama i alkoholom. Meðutim, u klubu više nisu htjeli prihvatiti moje ponašanje. Žao mi je zbog Mourinha, koji je pokušao upravu uvjeriti da me zadrže." kaže Adriano.

Adriano je posljednjih tjedana najavljivao kako bi se u buducnosti mogao ponovno vratiti u Europu. Njegova se jetra, meðutim, ne bi veselila još jednoj takvoj avanturi.


Na današnji dan

Nema važnih događaja za današnji dan

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN